GRENADA

VATANDAŞLIK

Grenada Yatırım ile Vatandaşlık Programı

Grenada'nın yatırım amaçlı vatandaşlık programı, ister kişisel ister ticari nedenlerle olsun, talep üzerine seyahat etme esnekliği isteyenler için, zaman alan vize başvurusu işlemleri olmadan önemli bir hareket özgürlüğü sağlar.

Başlıca Avantajlar

-124 ülkeye, İngiltere, Schengen anlaşmasının olduğu ülkeler ve Çin’de dahil olmak üzere vizesiz seyahat

-Amerika E-2 Yatırımcı vizeye başvurma şansı

-Size bağlı aile bireyleri ve 65 yaşını geçmiş büyük ebeveynlerin başvuru sürecine dahil edilebilmesi

-İşlemlerin sizin fiziksel olarak bulunmadan gerçekleştirilebilmesi

-Vatandaşlık hakkınızın sizden sonra ki nesle, çocuklarınıza geçebilmesi

Başvuru Şartları

Grenada Yatırım ile Vatandaşlık programı, vatandaşlık almak isteyen kişinin iki temel yeterlilik seçeneği arasından birine önemli ekonomik katkıda bulunmasını gerektirir;

  • Devlet onaylı bir gayrimenkul projesinden en az 350.000 USD’lik mülk edinme (gayrimenkul). Gayrimenkul en az üç yıl tutulmalıdır; veya
  • Ulusal Dönüşüm Fonu'na (NTF) en az 200,000 USD tutarında geri ödemesiz katkıda bulunulmalıdır.